Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (54x)
18. 7. 2014
Slepice na paprice se smetanou a noky
Apetit
Slepice na paprice s noky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (54x)

Tenhle recept patří mezi naprostou klasiku včetně použití slepičího masa. Je výraznější i pevnější než kuřecí; zajistí silný vývar a dokonalou chuť omáčky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 478.5 kcal
  • Bílkoviny 14.75 g
  • Sacharidy 52.25 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jitka Ríkosníková, z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(54 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006

Související články

20250521_Španělská_tortilla_de_patatas_foto-1.jpg

Tortilla de patatas: Připravte si španělskou delikatesu z 5 základních surovin – snadno, rychle a pokaždé jinak

Voňavá cibule, brambory, vejce, olej a trocha soli. Zdánlivě obyčejné suroviny, z nichž ale vzniká jídlo, které ve Španělsku milují na tisíc způsobů. Tortilla de patatas je jednoduchá, famózní a neuvěřitelně univerzální – můžete si ji vychutnat jako sytý oběd, teplou večeři nebo jako součást španělského tapas menu. Přidáním bylinek, zeleniny nebo třeba sýra získáte varianty, které se neomrzí. Tortilla de patatas je zkrátka kuchařský trumf, který se hodí pro každou příležitost.