Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (17x)
18. 7. 2014
Puttanesca
Danijela Prijovic/Unsplash
Špagety puttanesca
Danijela Prijovic/Unsplash


Snadné
< 30 min
4,5 (17x)

Špagety puttanesca jsou recept na italskou klasiku s peprným původem. Máte-li možnost, zkuste omáčku připravit z čerstvých rajčat. Spařte je, oloupejte, pokrájejte, osolte, opepřete a deset minut povařte na troše oleje (občas promíchejte). Vlijte je na pánev místo konzervovaných.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 880 kcal
  • Bílkoviny 22.75 g
  • Sacharidy 45.75 g
  • Tuky 62.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007

Související články

Špagety se sardelkami a olivami

5 způsobů, jak ze špaget udělat luxusní večeři za pár korun

Špagety jsou záchrana. Když nevíte, co vařit, když doma skoro nic není, nebo když se vám prostě nechce trávit hodinu u sporáku. Stačí pár chytrých surovin, trocha chuti dopřát si něco dobrého – a i z obyčejných těstovin vznikne večeře, na kterou se budete těšit. Nechte se inspirovat našimi oblíbenými kombinacemi. Chutnají skvěle a zvládne je uvařit opravdu každý.