Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (105x)
8. 12. 2016
Stániny čedarové sušenky
Apetit
Stániny čedarové sušenky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (105x)

„Z té spousty cukroví, která se na mě před Vánocemi valí z okolí, jsem přeslazená ještě dřív, než vůbec stihnu začít péct. A tak jsem si loni řekla, že raději upeču dobré sýrové sušenky. Zalovila jsem na internetu a po chvíli přebírání jsem vyloupla tenhle čedarový poklad. Parmazánové sušenky jsou dobré, ale tyhle jsou ještě lepší!“ říká redaktorka Stáňa Moravcová. Pokud i vy chcete čedarové sušenky vyzkoušet, tady je Stáňou ověřený recept.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2969 kcal
  • Bílkoviny 90 g
  • Sacharidy 151 g
  • Tuky 217 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(105 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta