Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,6 (16x)
25. 10. 2017
Tažený závin s višněmi
Apetit
Tažený závin s višněmi
Apetit


Snadné
> 60 min
2,6 (16x)

Pravý maďarský tažený závin je pochoutka, pro kterou stojí za to chvíli umírat hrůzou, jestli se vám bobek těsta opravdu podaří vytáhnout do tak obrovských rozměrů, jak předepisuje recept. Nebojte, podaří! Odpočinek pomůže uvolnit lepek. Ten spolu s octem způsobí, že se těsto dobře vytahuje.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 699.5 kcal
  • Bílkoviny 18.13 g
  • Sacharidy 76.88 g
  • Tuky 31.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,6/5

Hodnocení receptu

2,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

bramborovy zavin

Z čeho připravit dokonalý štrúdl a jak ho zabalit

Tažený závin platí za klasiku a patří k nejoblíbenějším. Jeho těsto je totiž tenounké skoro jako papír. Na jeho výrobu nepotřebujete nic než pár běžných surovin, tajemství tkví v technice přípravy. Pamatujte, že těsto na tažený závin potřebuje při odpočinku teplo. Použít však můžete i jiná snadná těsta, pojďte si přečíst, jaká!