0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Těstoviny s čerstvou strouhankou

Těstoviny s čerstvou strouhankou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Těstoviny s čerstvou strouhankou

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2023 kcal
Bílkoviny 102 g
Sacharidy 191 g
Tuky 90 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Takřka bezmasé jídlo ve stylu co dům dal.

Suroviny

olivový olej 3 PL
česnek 2 stroužky
ančovičky (konzerva) 2 ks
chilli paprička 1 ks
rozdrobená
strouhanka 100 g
čerstvá
těstoviny 200 g
petrželka

1 Na 3 lžících olivového oleje opečte 2 sekané stroužky česneku, 2 ančovičky, 1 rozdrobenou chilli papričku a po chvíli 100 g čerstvé strouhanky. Uvařte 200 g těstovin, sceďte a přidejte do pánve.

2 Přisypte sekanou hladkolistou petrželku.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit