Chorizo se s výraznou chutí pesta dobře doplňuje. Misku s pestem si dobře hlídejte, pořád z ní někdo bude chodit ujídat!
Suroviny
pesto
100
g
domácí sicilské pesto
chorizo
1
ks
na plátky
paprika žlutá
1
ks
na nudličky
paprika červená
1
ks
na nudličky
oregano
1
PL
čerstvé
cibule
1
ks
na měsíčky
olivový olej extra panenský
1
PL
špagety (těstoviny)
400
g
1 Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu.
2 V pánvi na oleji opékejte plátky choriza asi 2 minuty, přidejte pokrájenou cibuli a papriky. Míchejte další 3 minuty.
3 Slijte těstoviny a promíchejte je s pestem. Pak vmíchejte směs z pánve a na talíři vše ozdobte oreganem.