Jednou z nejhezčích vlastností čokolády je tvárnost. Bez problémů se rozpustí a pak zase ztuhne v úplně jiném tvaru a podobě. V dobrých restauracích je zvykem nabízet hostům jako pozornost podniku drobné čokoládové bonbony, zvané petits fours. Doma můžou tuhle roli klidně převzít čokoládové lístky, které posypete oříšky. Uchovejte je v pohotovosti mezi vrstvami ubrousků v plechové krabici na chladnějším místě.
Suroviny
20 kousků
Suroviny
20 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 66.85 kcal
- Bílkoviny 1.05 g
- Sacharidy 4.65 g
- Tuky 4.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2006/12
Prosinec 2006