Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
24. 5. 2016
Tuiles (lístky)
Apetit
Tuiles (čokoládové lístky)
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Jednou z nejhezčích vlastností čokolády je tvárnost. Bez problémů se rozpustí a pak zase ztuhne v úplně jiném tvaru a podobě. V dobrých restauracích je zvykem nabízet hostům jako pozornost podniku drobné čokoládové bonbony, zvané petits fours. Doma můžou tuhle roli klidně převzít čokoládové lístky, které posypete oříšky. Uchovejte je v pohotovosti mezi vrstvami ubrousků v plechové krabici na chladnějším místě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 kousků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 66.85 kcal
  • Bílkoviny 1.05 g
  • Sacharidy 4.65 g
  • Tuky 4.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006