Upravte tvarohovou pomazánku do lepší společnosti. Stačí přidat lososa, kopr a limetku. Tvarohová pomazánka s lososem udělá mistra studené kuchyně i naprostého začátečníka. Recept je jednoduchý a výsledek dokonalý, ať už lososovou pomazánku namažete na kolečka bagety nebo jako my na rozpůlené bagely.
Suroviny
Postup
Promíchejte: 250 g tvarohu, 100–125 g uzeného lososa, šťávu z ½ limety nebo citronu, 1 svazek nasekaného kopru a 1 nakrájenou větší jarní cibulku. Osolte a opepřete.
Podávejte na bílém pečivu či bagelu.
NĚCO NAVÍC
Pomazánka s tuňákem: smíchejte 250 g tvarohu, 1× 180–200g konzervu tuňáka (v olivovém oleji), slitou a okapanou, 2 vejce uvařená nahniličko nebo natvrdo, nasekaná, ½ čerstvého biocitronu, zbavenou peciček a nasekanou i s kůrou, nebo šťávu z ½ citronu, 2 jarní cibulky či 1 drobnou cibuli, nasekanou. Osolte a opepřete.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Tvarohová pomazánka pokaždé jinak a vždycky vynikající(12 receptů )