Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Tvarohová pomazánka s lososem

Tvarohová pomazánka s lososem

Hodnocení receptu
Průměr: 3.8 ()
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 449 kcal
Bílkoviny 42 g
Sacharidy 19 g
Tuky 22 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Upravte tvarohovou pomazánku do lepší společnosti. Stačí přidat lososa, kopr a limetku.

Suroviny

tvaroh 250 g
losos 100 g
uzený
limeta 0.5 ks
kopr svazek
jarní cibulka 1 ks
větší
sůl
pepř

Promíchejte: 250 g tvarohu, 100–125 g uzeného lososa, šťávu z ½ limety nebo citronu, 1 svazek kopru, nasekaný, a 1 větší jarní cibulku, nasekanou. Osolte a opepřete. Podávejte na bílém pečivu či bagelu.

NĚCO NAVÍC
Pomazánka s tuňákem: smíchejte 250 g tvarohu, 1× 180–200g konzervu tuňáka (v olivovém oleji), slitou a okapanou, 2 vejce uvařená nahniličko nebo natvrdo, nasekaná, ½ čerstvého biocitronu, zbavenou peciček a nasekanou i s kůrou, nebo šťávu z ½ citronu, 2 jarní cibulky či 1 drobnou cibuli, nasekanou. Osolte a opepřete.

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit