Jahodové knedlíky z tvarohového těsta se nikdy neomrzí – voní létem a chutnají každému! Jemné těsto z tvarohu obalí sladké jahody a po uvaření vytváří dokonalou kombinaci chutí. Tento jednoduchý recept zvládnete rychle připravit, takže už za pár minut můžete mít na stole tradiční ovocné knedlíky. Stačí je posypat cukrem, přelít máslem nebo doplnit zakysanou smetanou – a skvělý dezert či sladký oběd je na světě!
Suroviny
Pro 2-4 osoby
Suroviny
Pro 2-4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3376 kcal
- Bílkoviny 179 g
- Sacharidy 234 g
- Tuky 162 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/6
Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách. Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.