Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaječná tlačenka

Vaječná tlačenka

Hodnocení receptu
4.7/5 Počet hodnocení: 3
Více než hodinu Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3520 kcal
Bílkoviny 196 g
Sacharidy 37 g
Tuky 285 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 5 ks
uvařená natvrdo
salám 200 g
majonéza 200 ml
sterilovaná

Postup

1
Sterilovanou zeleninu přeceďte a nálev dejte stranou, budete z něj připravovat želatinu.
2
Ostatní suroviny nakrájejte na malé kostičky, osolte, opepřete a promíchejte s majonézou.
3
Podle návodu na sáčku připravte z nálevu želatinu a hotovou ji nalijte na připravenou směs.
4
Vše pořádně promíchejte a přendejte do formy na srnčí hřbet, biskupský chlebíček nebo jinou nádobu, kterou předem vyložte potravinovou folií.
5
U silikonových forem potravinou folii používat nemusíte. Nechte přes noc zatuhnout v lednici a druhý den podávejte s pečivem. Foto: Unsplash/Max Griss
Autor: Nela123

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč