Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,6 (69x)
7. 1. 2015
Vánoční rybí polévka z kapra
Apetit
Vánoční rybí polévka z kapra
Apetit


Snadné
< 120 min
4,6 (69x)

Vánoční rybí polévka z kapra si v mnohých domácnostech získala čestné místo na svátečním stole. Šéfkuchař pražské rybí restaurace Fish pro vás připravil svou verzi této tradiční vánoční polévky. Recept na rybí polévku je vyladěný do nejmenšího detailu. Nechte si chutnat.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 271.5 kcal
  • Bílkoviny 8.75 g
  • Sacharidy 28.25 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Kapr na Štědrý večer. Vyzkoušejte 12 tradičních i nových receptů: V citronové strouhance i v pivní omáčce Porcujte kapra jako profík: Jednoduchý fotonávod plus tipy jak na to, aby kapr voněl Jak vybrat vánočního kapra, aby neměl bahení příchuť 5× rybí polévka

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(69 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/12

Prosinec 2008