Vánoční rybí polévka z kapra si v mnohých domácnostech získala čestné místo na svátečním stole. Šéfkuchař pražské rybí restaurace Fish pro vás připravil svou verzi této tradiční vánoční polévky. Recept na rybí polévku je vyladěný do nejmenšího detailu. Nechte si chutnat.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 271.5 kcal
- Bílkoviny 8.75 g
- Sacharidy 28.25 g
- Tuky 13 g
Postup přípravy
- Kapr na Štědrý večer. Vyzkoušejte 12 tradičních i nových receptů: V citronové strouhance i v pivní omáčce Porcujte kapra jako profík: Jednoduchý fotonávod plus tipy jak na to, aby kapr voněl Jak vybrat vánočního kapra, aby neměl bahení příchuť 5× rybí polévka
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/12
Prosinec 2008