Je lehké jako obláček, noblesní a epické jako Řím – má svůj vzestup i pád. Suflé – lehký dezert plný chuti a vzduchu vám vyslouží potlesk pokaždé, když ho ponesete na stůl! Toto je základní recept na suflé, které si podle našich tipů můžete libovolně obměňovat. Recept vyžaduje přesný postup a okamžitý servis.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1472 kcal
- Bílkoviny 61 g
- Sacharidy 161 g
- Tuky 57 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/4
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.