Vybrali jsme pro vás pět receptů na nádivky, které nám chutnají ze všech nejvíc. Jestli vyzkoušíte klasiku, nebo si upečete něco nového, necháme na vás.
K Velikonocům patří už tradičně něco ostřejšího. Panáka domácí slivovice nebo hruškovice nabídněte dospělým koledníkům a klidně si ho dejte také jako aperitiv na začátek hodování. Velikonočnímu menu by však nemělo chybět ani kvalitní víno,...
V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout.
...
Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....
Ďábelská omáčka, jejíž jméno zná každý milovník pálivých chutí, se více než sto padesát let vyrábí stejným způsobem na stejném místě v Avery Island na jihu USA. Lahvičky s charakteristickou etiketou se tak už dávno staly nedílnou součástí...
Jak vaří a peče Betül Tunc, sledují na Instagramu desítky milionů lidí. Na svém profilu @turkuazkitchen hrají hlavní roli její ruce, svou tvář neukazuje příliš často. Na krátkých videích vznikají vizuálně i chuťově dokonalá díla, na které...