Sníte o receptu na litý perník, který je voňavý, příjemně kořeněný, vlhký a vláčný? Pomohli jsme si zlatým sirupem a melasou, a tady ho máte! Tento perník na plech můžete vylepšit stejně jako my tím, že ho před podáváním přelijete javorovým sirupem, vaječným likérem nebo jinou oblíbenou ‚omáčkou‘.
Suroviny
Na formu 20 x 30 cm
Suroviny
Na formu 20 x 30 cm
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3504 kcal
- Bílkoviny 88 g
- Sacharidy 413 g
- Tuky 158 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče