„Teta Milena, od níž máme recept, peče perník ze žitné mouky, já z hladké a celozrnné. Je voňavý, vláčný a nadýchaný, prostě dezert snů!“ napsala nám o svém receptu naše čtenářka Eva Dvořáková. A protože věříme, že receptů na perník není nikdy dost, pak tenhle hrnkový jsme rozhodně nemohli vynechat.
Suroviny
20 řezů
Suroviny
20 řezů
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 243.85 kcal
- Bílkoviny 5.45 g
- Sacharidy 28.6 g
- Tuky 11.45 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/5
Květen 2008