Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (11x)
3. 2. 2023
Zapečené brambory se sýrem paneer a kokosovým mlékem
Olive Magazine/Immediate Media
Zapečené brambory se sýrem paneer a kokosovým mlékem
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
4,0 (11x)

Když už se pustíme do zapékání brambor, většinou si je dopřáváme v osvědčené podobě těch francouzských. Nedržte se ovšem při zdi a pusťte se občas do neprozkoumaných vod. I zapečeným bramborám se dá vtisknout třeba indický šmrnc, zapojíme-li do hry sýr paneer, kokosové mléko a voňavé koření vzniknou tyto fantastické zapečené brambory se sýrem paneer a kokosovým mlékem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na bramborovou pokličku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 511 kcal
  • Bílkoviny 23 g
  • Sacharidy 68.25 g
  • Tuky 14.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.