Když už se pustíme do zapékání brambor, většinou si je dopřáváme v osvědčené podobě těch francouzských. Nedržte se ovšem při zdi a pusťte se občas do neprozkoumaných vod. I zapečeným bramborám se dá vtisknout třeba indický šmrnc, zapojíme-li do hry sýr paneer, kokosové mléko a voňavé koření vzniknou tyto fantastické zapečené brambory se sýrem paneer a kokosovým mlékem.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na bramborovou pokličku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 511 kcal
- Bílkoviny 23 g
- Sacharidy 68.25 g
- Tuky 14.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/11
Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte? Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.