0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelenina po čínsku

Zelenina po čínsku
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Zelenina po čínsku

5 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Velmi snadné 2-3

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 519 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 65 g
Tuky 17 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Stylově voňavé jídlo z woku

Suroviny

cibule 1 ks
chilli paprička 2 ks
zelené
paprika červená 1 ks
cuketa 2 ks
malá
fazolky zelené 200 g
brokolice
olej
ústřicová omáčka 2 PL
thajská bazalka 1 PL
sezamová semínka 1 PL
pražená

1 Nakrájejte na kolečka 1 cibuli, na proužky 2 zelené chilli papričky, 1 červenou papriku, na plátky 2 malé cukety, překrájejte 200 g zelených fazolek a rozeberte brokolici na růžičky.

2 Ve woku na oleji zeleninu opékejte 3–5 minut a pak zalijte 2 lžícemi ústřicové omáčky, přisypte lžíci thajské bazalky a lžíci pražených sezamových semínek.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit