Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (24x)
29. 11. 2018
Zelný salát s mrkví
Apetit
Zelný salát s mrkví
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (24x)

Zelný salát s mrkví je ten nejjednodušší salát, a přesto by neměl na stole chybět. Dodá totiž na svěžesti a celou večeři krásně odlehčí. Navíc je plný vitamínů a hodí se také jako zeleninová náplň do hmburgerů, sendvičů, ale také ke grilovanému masu. Recept na zelný salát připravíte jen z pár obyčejných ingrediencí.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 757 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 66 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Klasický mrkvový salát

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/12

Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1897817014.jpg

Vyhazujete banánové slupky? Děláte obrovskou chybu! Odhalili jsme překvapivé využití, které musíte znát

Kam s banánovou slupkou? Většinou míří rovnou do koše, což je ale velká škoda. Možná vás překvapí, že tento běžný kuchyňský zbytek skrývá obrovský potenciál. Existuje přitom jednoduchý trik, jak jej snadno zpracovat – stačí slupky upéct v troubě. Tento a další nápady ukazují, jak můžeme kuchyňský odpad využít chytře, efektivně a ku prospěchu celé domácnosti.