Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bagetky s ostrými fazolemi

Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku.

Vydání: 2007/2
Autor:
Hodnocení:
7 (hlasů)
Počet porcí: 3-4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Vaření 0:10
Britská

Ingredience

    • 2 plechovky (400 g) různobarevných fazolí, slité a propláchnuté
    • 1 červená chilli paprička, zbavená semínek a jemně nasekaná, nebo lžička sušené drcené
    • 1 stroužek česneku, nasekaný
    • 500 ml rajčatového pyré passata nebo 400 g konzervovaných sekaných rajčat
    • 2 lžičky přírodního cukru
    • 2 lžíce octa balsamico
    • silnější krajíčky z malé bagety
    • 1 lžíce strouhaného tvrdého sýra (nejlépe kozího či ovčího)
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1.  Zapněte gril. Prvních šest přísad pro­míchejte v kastrolu, přiveďte k varu a čtyři až pět minut mírně povařte.

2.  Mezitím rozložte plátky bagety na plech a dejte pod gril. Zapečte z jedné strany, otočte, posypte sýrem a grilujte minutu či dvě, až se sýr rozteče. Fazolovou směs podle chuti osolte a opepřete. Navršte na plátky bagety a podávejte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pečené fazole s mangoldem

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.2/07, str.14

Přidat komentář