Plněné, a přesto nerozkrojené půlky baget zaujmou děti natolik, že je snědí bez jediného protestu!
Suroviny
bageta
8
ks
středně velká
majonéza
250
ml
Na kuřecí náplň
kuřecí prsa
1
ks
vařené, pokrájená
ledový salát
2
hrsti
pokrájený nadrobno
Na šunkovo-rajčatovou náplň
šunka
150
g
medová
rajče
1
ks
nakrájené
čedar
125
g
nastrouhaný
Postup
1
Bagety přepulte a rukou opatrně vydlabejte střídu – zhruba centimetr nad spodní špičku. Vnitřky baget vymažte majonézou, do osmi půlek rozdělte kuřecí maso a ledový salát, do zbylých šunku, rajče a čedar. Zabalte do alobalu či ubrousků.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Snídaně v trávě: 19 nejlepších receptů do přírody(19 receptů )