0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 6-8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4946 kcal
Bílkoviny 144 g
Sacharidy 493 g
Tuky 266 g
Vláknina 18 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Plněné, a přesto nerozkrojené půlky baget zaujmou děti natolik, že je snědí bez jediného protestu!

Suroviny

bageta 8 ks
středně velká
majonéza 250 ml
Na kuřecí náplň
kuřecí prsa 1 ks
vařené, pokrájená
ledový salát 2 hrsti
pokrájená nadrobno
Na šunkovo-rajčatovou náplň
šunka 150 g
medová
rajče 1 ks
nakrájené
čedar 125 g
nastrouhaný

Bagety přepulte a rukou opatrně vydlabejte střídu – zhruba centimetr nad spodní špičku. Vnitřky baget vymažte majonézou, do osmi půlek rozdělte kuřecí maso a ledový salát, do zbylých šunku, rajče a čedar. Zabalte do alobalu či ubrousků.

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit