Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rýže s tuňákem a rajčaty

Autor:
Hodnocení:
30 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 250 g dlouhozrné rýže
    • 1 lžíce olivového oleje
    • 1 cibule, jemně krájená
    • 2 plátky slaniny
    • 2 stroužky česneku, nasekané
    • 200 g žampionů
    • 800 g loupaných konzervovaných rajčat
    • 200 g konzervovaného tuňáka, scezeného

Příprava jídla

1. Uvařte rýži
Podle návodu na obalu uvařte rýži. Mezitím na oleji osmahněte cibulku a slaninu; trvá to asi pět minut. Přihoďte česnek i plátky hub a smažte ještě tak pět minut.

2. Přidejte rajčata
Vlijte nasekaná rajčata i s nálevem, přidejte tuňáka a prohřejte. Pak odlijte přebytečnou šťávu a do hrnce vsypte rýži. Vše promíchejte – a neste na stůl!

Podávejte:
s jemně nasekanou petrželkou
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář