Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Krůta zapečená se zimní zeleninou

Maso a příloha v jednom! Minimum špinavého nádobí.
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Pečení: 30-35 minut
P
Zelenina Britská

Ingredience

    • 450 g vařených růžiček kapusty, uvařených a rozpůlených
    • 2 očištěné pórky, nakrájené na tenká kolečka
    • máslo na vymazání formy
    • špetka strouhaného muškátového oříšku
    • 600 g pečených krůtích prsou, na plátky
    • 200 ml zakysané smetany
    • 2 lžíce hrubozrnné hořčice
    • hrst čerstvě strouhaného parmazánu
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1. Zahřejte troubu na 190 °C, horkovzdušnou na 170 °C.

2.
Do zapékací mísy vymazané máslem naskládejte kapustičky a pórek. Osolte a opepřete, posypte strouhaným muškátovým oříškem. Navrch naskládejte krůtí maso a na něj rovnoměrně naneste zakysanou smetanu smíchanou s hořčicí. Posypte hrstí strouhaného parmazánu. zapečte v zahřáté troubě.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář