Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Krevetová rýže na česneku

Lehká a rychlá večeře inspirovaná asijskou kuchyní.

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT10M
Opékání 0:10
Rýže Asijská

Ingredience

    • 2 sáčky předvařené rýže
    • 2 lžíce extra virgin olivového oleje
    • 1–2 žluté cibule , nasekané
    • 3 stroužky česneku, na plátky
    • 500 g fazolových lusků
    • 1 červená paprika, nakrájená na tenké proužky
    • 1 balení neloupaných vařených krevet
    • sůl a pepř
    • hrst nasekané petrželky

Příprava jídla

Rýži uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu. Poté slijte vodu a rýži udržujte teplou. V pánvi wok rozpalte olej, na něj vhoďte cibuli a plátky česneku a opékejte tři až čtyři minuty doměkka, cibule by neměla zhnědnout. Přihoďte fazolové lusky a papriku a nechte mírně změknout. Nakonec do pánve přidejte krevety, promíchejte, osolte a opepřete a pak vmíchejte uvařenou rýži. Servírujte ozdobené nasekanou petrželkou.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář