Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sardelová omáčka

Skvělá k hovězímu i ke zvěřině.
Vydání: 2009/10
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy:
Vaření 10 minut
P
Omáčka Česká

Ingredience

    • 40 g másla
    • 40 g hladké mouky
    • 20 g cibule, najemno nasekané
    • 750 ml zchladlého hovězího vývaru
    • proužek kůry z biocitronu
    • 3 sardelová filátka (zbavená kostiček)
    • 20 g másla
    • citron

Příprava jídla

1 Ze 40 g másla, hladké mouky a najemno nasekané cibule připravte světlou jíšku.

2
Pak ji za stálého míchání zalijte 750 ml zchladlého hovězího vývaru, přidejte proužek kůry z biocitronu a 30 minut vařte.

3 Přidejte 3 sardelová filátka (zbavená kostiček) utřená s 20 g másla; 15 minut povařte. Proceďte a dochuťte citronem.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

10x klasická omáčka

REKLAMA

Přidat komentář