
Francouzské tousty plněné čokoládou
Užijte si lehce dekadentní snídani s čokoládovými tousty
Vydání: 2008/11
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 3 vejce
- 185 ml mléka
- 1 lžíce krupicového cukru
- špetka soli
- 8 plátků bílého toustového chleba
- 20 g másla
- 100 g mléčné nebo hořké čokolády, najemno nasekané
- moučkový cukr na posypání
Příprava jídla
1 V míse lehce prošlehejte vejce, mléko, cukr a špetku soli. 10 g másla rozpusťte v pánvičce. Dva krajíce chleba namočte ve směsi, dejte na pánvičku a posypte vždy 25 g čokolády. Namočte další dva plátky a přiklopte jimi dva předešlé. Opékejte z obou stran. Postup zopakujte s dalšími krajíci chleba. Před podáváním poprašte cukrem.
Přidat komentář