Užijte si lehce dekadentní snídani s čokoládovými tousty
Suroviny
vejce
3
ks
mléko
185
ml
krupicový cukr
1
PL
sůl
1
špetka
toustový chléb
8
plátek
máslo
20
g
čokoláda
100
g
mléčná nebo hořká, najemno nasekaná
na posypání
Postup
1
V míse lehce prošlehejte vejce, mléko, cukr a špetku soli. 10 g másla rozpusťte v pánvičce.
2
Dva krajíce chleba namočte ve směsi, dejte na pánvičku a posypte vždy 25 g čokolády. Namočte další dva plátky a přiklopte jimi dva předešlé.
3
Opékejte z obou stran. Postup zopakujte s dalšími krajíci chleba. Před podáváním poprašte cukrem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Tousty jsou také teplé jídlo! Vyměňte šunku a sýr za moderní směsi a nevšední kombinace chutí(47 receptů )
- Francouzské tousty, nákypy a žemlovky(15 receptů )
- 24x francouzský toust: Rychlé večeře, které vykouzlíte ze zásob (25 receptů )
- Božské čokoládové dezerty a tipy, jak pracovat s čokoládou bez rozčilování(84 receptů )