Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Paglia e fieno s mortadelou a fazolemi

Italská uzenina mortadela a bílé fazole skvěle ladí s šalvějí.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Vaření 0:10
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 50 g másla
    • 4 listy šalvěje
    • 2 pórky, nakrájené na plátky
    • 60 g salámu mortadela, na kostičky
    • 80 ml bílého vína
    • 200 g sterilovaných bílých fazolí
    • sůl
    • 1 lžíce másla
    • 320 g paglia e fieno (směs obyčejných a špenátových vaječných tagliatelle, doslova sláma a seno)

Příprava jídla

1 Na 50 g másla zpěňte 4 listy šalvěje, přidejte 2 pórky nakrájené na plátky, 60 g salámu mortadela nakrájeného na kostičky a opékejte asi 4 minuty. Zalijte 80 ml bílého vína, nechte vstřebat a přidejte 200 g sterilovaných bílých fazolí, scezených a propláchnutých, trochu vody z vaření těstovin, osolte a duste, až se fazole začnou rozpadat.

2 Směs promíchejte s uvařenými paglia e fieno (směs obyčejných a špenátových vaječných tagliatelle, doslova sláma a seno), lžící másla a na talíři opepřete.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kouzelné fazole: jaké známe druhy a proč si je dopřát

Přidat komentář