Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vepřová pánvička s arašídy

Do téhle pánvičky můžete přidat prakticky jakoukoli zeleninu, kterou máte. Namísto arašídů můžete zkusit piniová semínka.
Vydání: 2010/6
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
Opékání 7 minut
P
Zelenina Asijská

Ingredience

    • 200 g širokých plochých rýžových nudlí
    • 1 lžička sezamového oleje
    • 70 g arašídů, nahrubo nasekaných
    • 500 g vepřové panenky, na kousky
    • 200 g zelených fazolek, podélně rozkrojených
    • 300 g brokolice, rozdělené na růžičky
    • 250 g nakrájeného čínského zelí
    • 125 ml čerstvé chilli omáčky
    • 1 velký svazek koriandru, otrhané lístky

Příprava jídla

1 Nudle dejte do mísy, zalijte vroucí vodou, přetáhněte fólií a nechte stát 6–8 minut, do změknutí. Slijte a propláchněte v cedníku pod tekoucí studenou vodou, aby vychladly. Dejte stranou.

2 Ve velké nepřilnavé pánvi nebo ve woku zahřejte olej na vysokém plameni. Vsypte arašídy a minutu dvě je opékejte, aby zezlátly. Vysypte je do misky a odložte. Vhoďte maso a opékejte 2–3 minuty dohněda. Přisypte fazolové lusky, brokolici a čínské zelí a míchejte 3–4 minuty, aby zelenina změkla. Přidejte nudle i omáčku a minutu prohřívejte. Posypte arašídy a koriandrem a hned podávejte.
Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář