Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem

Nenechte se zaskočit nahořklou chutí čekanky. S nakládaným pepřem a uzenou rybou ladí dokonale.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 60 g másla
    • 1 pórek
    • 1 červená čekanka
    • 1 lžíce nakládaného červeného pepře
    • sůl na dochucení
    • 320 g těstovin pappardelle
    • 100 g uzeného pstruha
    • 1 lžíce nasekaného kopru

Příprava jídla

1 Na 60 g másla opékejte asi 5 minut 1 pórek na nudličky. Přidejte pokrájenou červenou čekanku, lžíci nakládaného červeného pepře (lehce pomačkaného), osolte a na prudkém ohni minutu míchejte. Vmíchejte uvařené pappardelle, přidejte 100 g uzeného pstruha rozebraného na kousky, lžíci kopru a ještě chvilku míchejte.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář