0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem

4.5/5 Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1866 kcal
Bílkoviny 67 g
Sacharidy 230 g
Tuky 70 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nenechte se zaskočit nahořklou chutí čekanky. S nakládaným pepřem a uzenou rybou ladí dokonale.

Suroviny

máslo 60 g
pórek 1 ks
čekanka 1 ks
červená
nakládaný pepř 1 PL
červený
sůl
pappardelle 320 g
pstruh 100 g
uzený
kopr 1 PL
nasekaný

1 Na 60 g másla opékejte asi 5 minut 1 pórek na nudličky. Přidejte pokrájenou červenou čekanku, lžíci nakládaného červeného pepře (lehce pomačkaného), osolte a na prudkém ohni minutu míchejte.

2 Vmíchejte uvařené pappardelle, přidejte 100 g uzeného pstruha rozebraného na kousky, lžíci kopru a ještě chvilku míchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč