0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem

4.5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1866 kcal
Bílkoviny 67 g
Sacharidy 230 g
Tuky 70 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nenechte se zaskočit nahořklou chutí čekanky. S nakládaným pepřem a uzenou rybou ladí dokonale.

Suroviny

máslo 60 g
pórek 1 ks
čekanka 1 ks
červená
nakládaný pepř 1 PL
červený
sůl
pappardelle 320 g
pstruh 100 g
uzený
kopr 1 PL
nasekaný

1 Na 60 g másla opékejte asi 5 minut 1 pórek na nudličky. Přidejte pokrájenou červenou čekanku, lžíci nakládaného červeného pepře (lehce pomačkaného), osolte a na prudkém ohni minutu míchejte.

2 Vmíchejte uvařené pappardelle, přidejte 100 g uzeného pstruha rozebraného na kousky, lžíci kopru a ještě chvilku míchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit