Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem
Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem

4.9/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1866 kcal
Bílkoviny 67 g
Sacharidy 230 g
Tuky 70 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nenechte se zaskočit nahořklou chutí čekanky. S nakládaným pepřem a uzenou rybou ladí dokonale.

Související recepty

Suroviny

pórek 1 ks
čekanka 1 ks
červená
nakládaný pepř 1 PL
červený
sůl
pappardelle 320 g
pstruh 100 g
uzený
kopr 1 PL
nasekaný

Postup

1

Na 60 g másla opékejte asi 5 minut 1 pórek na nudličky. Přidejte pokrájenou červenou čekanku, lžíci nakládaného červeného pepře (lehce pomačkaného), osolte a na prudkém ohni minutu míchejte.

2

Vmíchejte uvařené pappardelle, přidejte 100 g uzeného pstruha rozebraného na kousky, lžíci kopru a ještě chvilku míchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...