Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Serpentini s rukolou

Rukola umí být někdy pořádně ostrá. V těstovinách je proto výraznější než špenát.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 3 plátky ciabatty bez kůrky
    • olej
    • 3 lžícemi sezamových semínek
    • 2 stroužky česneku
    • 3 rajčata
    • 320 g těstovin serpentini
    • 100 g rukoly
    • 80 g černých oliv
    • sůl a pepř

Příprava jídla

Rozmixujte nahrubo 3 plátky ciabatty bez kůrky a opékejte je dozlatova na 4 lžících oleje spolu se 3 lžícemi sezamových semínek. Dejte na papírovou utěrku okapat. Zvlášť na 4 lžících oleje minutu opékejte 2 stroužky česneku na plátky, pak přidejte 3 rajčata na kostky a po 2–3 minutách vmíchejte serpentini, 100 g rukoly, 80 g černých oliv, sůl a pepř. Na prudkém ohni párkrát prohoďte. Smíchejte se strouhankou a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář