0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2400 kcal
Bílkoviny 64 g
Sacharidy 480 g
Tuky 24 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

bageta 8 ks
smetanito
paprika červená
nadrobno
anglická slanina
šunka
kvalitní
sýr
plátkový
sýr s bílou plísní
niva
kečup
houby
hříbky
kmín
sůl
bazalka
Předehřejeme troubu na 200 až 250 stupňů. Na pánev dáme na drobno nakrájené houby, osolíme, přidáme kmín a osmahneme. Na jinou pánev natrháme na menší kousky slaninu a dozlatova, do křupava opečeme. Mezi tím rozkrájíme podélně bagety a rozložíme je na plech (2 plechy) vyložený pečícím papírem. Bagety na prvním plechu dáme do trouby zezlátnout. Pak plech vyndáme, bagety potřeme lehce smetanitem (dá jsem dala bez příchuti), nandáme vrstvy opečené slaniny, pokypeme na drobno nakrájenou paprikou, natrhaným eidamem, a houbami a dáme znovu do trouby zapéct. Po vyndání je můžem posypet ještě natrhanou bazalkou. Druhý plech baget také potřeme smetanitem, natrháme na ně šunku (nemusí být opečená), nadrobíme na ně plísňový sýr, posypeme zase nadrobno nakrájenou paprikou, lehce pokamepe kečupem a dáme taky zapéct. Bagety jíme nejlépe ještě teplé.
Autor: meissi

Obchod Apetit