Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát z aromatických zelených lístků

Zeleninu na salát a zálivku si můžete připravit pár hodin předem a uchovat je v chladničce. Dohromady je smíchejte až těsně před podáváním.

Vydání: 2010/12
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Salát Středomořská

Ingredience

    • 1/2 sáčku polníčku
    • 1–2 puky červené čekanky (radicchio)

    NA ZÁLIVKU

    • 3 lžíce panenského olivového oleje
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 1 lžička medu
    • 1 lžička dijonské hořčice
    • 2 lžičky balzamikového octa
    • 1/2 stroužku česneku, drceného

Příprava jídla

1 Prošlehejte přísady na zálivku.

2 Čekanku zbavte vnějších poškozených listů a vyřízněte košťálovitý střed. Rozeberte na listy, které překrájejte na kousky velikosti sousta.
 
3 Promíchejte čekanku s polníčkem a s prošlehanou zálivkou. Ihned podávejte.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Slavnostní vegetariánské menu

Slavnostní vegetariánské menu

Čekanka s pršutem a gremolatou

Čekanka zapečená s tymiánem a slaninou

Opečená čekanka s rozpuštěným sýrem

Zapečená čekanka s kuřetem v hořčičné omáčce

Červená cibule je skvělá do salátů

Červená cibule je skvělá do salátů

Dnes k večeři: křupavé saláty

Dnes k večeři: křupavé saláty

Dnes k večeři: losos se salátem

Dnes k večeři: losos se salátem

5x teplý zimní salát

5x teplý zimní salát

Pikantní zálivka na salát

Pikantní zálivka na salát

Jak zpestřit bramborový salát

Jak zpestřit bramborový salát

Bylinkový salát

Detoxikační salát

Fazolkový salát s kuřetem obalovaným v kuskusu

Horký těstovinový salát

Kuřecí chlebíčky à la salát Caesar

Salát s pomeranči a lososem

Salát Waldorf

Salát z bílé ředkve a řepy s kysanou smetanou

REKLAMA

Přidat komentář