Salát z aromatických zelených lístků

Salát z aromatických zelených lístků

Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 ()
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 477 kcal
Bílkoviny 3 g
Cukr 11 g
Tuky 42 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Zeleninu na salát a zálivku si můžete připravit pár hodin předem a uchovat je v chladničce. Dohromady je smíchejte až těsně před podáváním.

Suroviny

polníček 1
1
červená čekanka radicchio
Na zálivku
olivový olej 3 PL
panenský
sůl
a čerstvě mletý
med 1 ČL
hořčice dijonská 1 ČL
balzamikový ocet 2 ČL
česnek 1 stroužku
drcený

1 Prošlehejte přísady na zálivku.

2 Čekanku zbavte vnějších poškozených listů a vyřízněte košťálovitý střed. Rozeberte na listy, které překrájejte na kousky velikosti sousta.
 
3 Promíchejte čekanku s polníčkem a s prošlehanou zálivkou. Ihned podávejte.

 

Apetit magazín

Komerční sdělení
  • Koktejl

K létu patří piknik a bublinky!

I ty, Brute? Pod označením Brut Nature se skrývají sekty, které mají 0-3 gramů cukru na litr. Zpravidla to znamená, že do vína nebyl přidán žádný cukr. Extra Brut jsou zase sekty s obsahem zbytkového cukru 0-6 g na litr. A vína označen...

Obchod Apetit