Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Střik s okurkou & ginem

Ověřenou klasiku – gin s tonikem – vylepšete okurkou a korunujte voňavou bazalkou.

Vydání: 2011/7
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Nápoj

Ingredience

    • 750 ml toniku, vychlazeného
    • 125 ml ginu
    • 1 salátová okurka, omytá a nakrájená na velmi tenké plátky
    • kostky ledu k podávání
    • 4 špičky čerstvé bazaky k podávání (nemusí být)

Příprava jídla

1 Plátky okurky vložte do džbánu a přelijte je tonikem. Těsně před podáváním přilijte gin, doplňte sklenice ledem a ozdobte lístky bazalky.

NĚCO NAVÍC
Tonik můžete nahradit sodovkou a trochou citronové šťávy.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Domácí grapefruitová limonáda

Punč s lesním ovocem

Bílá sangria s hroznovým vínem

Campari punč s citrusy & jahodami

Zázvorovo-jablečná limonáda

Brusinkový punč s banány & ananasem

Ledový čaj s blumami & tymiánem

Sodovka s limetou & jalapeño papričkou

9 osvěžujících nápojů

REKLAMA

Přidat komentář