Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečený česnek s rajčatovou bruschettou

Snadný předkrm z grilu

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Chuťovka Italská

Ingredience

    • 1 palice česneku
    • 4 plátky italského chleba
    • panenský olivový olej
    • plátky rajčat
    • lístky bazalky
    • sůl a pepř 

Příprava jídla

1 Z palice česneku odřízněte vršky a pokapejte je lžičkou olivového oleje. Zabalte česnek do alobalu a pečte na grilu 20–30 minut.

2 Čtyři plátky italského chleba pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu z obou stran dozlatova. Potřete je pečenými stroužky česneku, poklaďte plátky rajčat a lístky bazalky, osolte, opepřete a pokapejte olivovým olejem.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu z grilu

Menu z grilu

Steak s grilovanými bramborami

Losos se salsou verde

Fish & chips

Vtipné hotdogy

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář