Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.2/5 Počet hodnocení: 20
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2342 kcal
Bílkoviny 121 g
Sacharidy 214 g
Tuky 80 g
Vláknina 61 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Sytá a vydatná polévka s dobrou uzeninou je chutná a vydatná. Nepohrdne jí ani žádný hladovec, který tvrdí, že polévka není pořádné jídlo.

Suroviny

olivový olej 1 PL
česnek 1 stroužek
vývar kuřecí 1 l
sůl
pepř
saturejka špetka
fazolky zelené 150 g
Na ozdobu
rajčata cherry
balzamikový ocet

Postup

1

V hrnci na lžíci olivového oleje dozlatova opékejte 200 g klobásy, na plátky. Ztlumte a přidejte 1 červenou cibuli a stroužek česneku, nadrobno. Opékejte další 3 minuty.

2

Zalijte litrem drůbežího vývaru. Osolte, opepřete, přidejte špetku saturejky a přiveďte k varu.

3

Vsypte 2 konzervy bílých fazolí, slitých, 150 g zelených fazolek, pokrájených, a vařte asi 4 minuty doměkka.

4

Ozdobte třešňovými rajčátky a balzamikem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč