Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.5/5 Počet hodnocení: 11
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 921 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 65 g
Tuky 55 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Teplá polévka se studenou salsou

Suroviny

olivový olej 2 PL
nadrobno
červená, bez semínek, na nudličky
2
černé fazole lze nahradit červenými
vývar kuřecí 750 ml
Na salsu
na kostky
limetová šťáva
z 1 limety
koriandr čerstvý 1 PL
čerstvý, nasekaný
K podávání

Postup

1

V kastrolu na 2 lžících olivového oleje tři minuty opékejte 1 cibuli, nadrobno, a 1-2 červené chilli papričky, bez semínek, na nudličky. Přidejte 2 konzervy černých nebo červených fazolí, slitých, 750 ml drůbežího vývaru a povařte 10 minut. Promíchejte 1 avokádo, na kostky, se šťávou z 1 limety a lžící čerstvého koriandru, nasekaného. Osolte a opepřete. Polévku podávejte ozdobenou lžící kysané smetany, přepůlenými plátky salámu chorizo a posypanou avokádovou salsou.

Komentáře

20.11.2014 10:14

Pro mě nej fazolovka ever i jedna z chuťově nejzajímavějších polévek! Navíc je opravdu snadná na přípravu :)

Apetit magazín