Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.5/5 Počet hodnocení: 11
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 921 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 65 g
Tuky 55 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Teplá polévka se studenou salsou

Suroviny

olivový olej 2 PL
nadrobno
červená, bez semínek, na nudličky
2
černé fazole lze nahradit červenými
vývar kuřecí 750 ml
Na salsu
na kostky
limetová šťáva
z 1 limety
koriandr čerstvý 1 PL
čerstvý, nasekaný
K podávání

Postup

1

V kastrolu na 2 lžících olivového oleje tři minuty opékejte 1 cibuli, nadrobno, a 1-2 červené chilli papričky, bez semínek, na nudličky. Přidejte 2 konzervy černých nebo červených fazolí, slitých, 750 ml drůbežího vývaru a povařte 10 minut. Promíchejte 1 avokádo, na kostky, se šťávou z 1 limety a lžící čerstvého koriandru, nasekaného. Osolte a opepřete. Polévku podávejte ozdobenou lžící kysané smetany, přepůlenými plátky salámu chorizo a posypanou avokádovou salsou.

Komentáře

20.11.2014 10:14

Pro mě nej fazolovka ever i jedna z chuťově nejzajímavějších polévek! Navíc je opravdu snadná na přípravu :)

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč