Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Který recept zvítězil v anketě o nejoblíbenější jahodový dezert? A kdo si odnese kuchařku?

Výsledky ankety Jahody
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná vůně a sladká chuť jednoho z nejoblíbenějších druhů ovoce na světě. Rozhodli jsme se zjistit, který jahodový dezert je ten nej podle vás, našich čtenářů. Kdo v tomto jahodovém klání uspěl?

Jahodové dezerty jsou bezesporu skvělé, ovšem který se těší největší oblibě u vás? Nechali jsme o tom hlasovat vás, naše čtenáře, a dali vám tak možnost zvolit absolutního jahodového favorita! 5 z vás jsme se za hlasování rozhodli odměnit novinkou kuchařkou Jahody z edice Apetit. 

Koho jsme vylosovali?

Všem moc děkujeme za účast v anketě. Ze všech hlasujících, kteří vyplnili přihlášku, jsme vylosovali těchto 5 výherkyň, které se mohou těšit na naši kuchařku Jahody. 

  • Marta Kendrová
  • Hana Musilová
  • Vlasta Novická
  • Markéta Kaupe
  • Aneta Krejsová

Jak dopadlo hlasování?

  1. Na nejvyšší stupínek vystoupal nepečený jahodový dort – kdo z nás by totiž nemiloval osvěžující zákusek z jahod, smetany a piškotů? Máme dojem, že nostalgie v tomto vítězství hrála velkou roli...
  2. Pomyslnou stříbrnou medaili si odnesla jahodová pavlova. Kombinace sladké pusinky, nadýchané šlehačky a šťavnatých jahod totiž nikoho nenechá chladným.
  3. Jahodové knedlíky byly jasným redakčním favoritem. Každoročně se jich totiž nemůžeme nabažit. Tvarohové, odpalované, kynuté – všechny najdete i v nové kuchařce. Jsme proto moc rádi, že si odnáší krásné třetí místo.
  4. Na čtvrtou příčku se vyhoupl jahodový pohár a na pátou pak jahodový cheesecake.

Kuchařka Jahody 

Letos oslavíme jahody opravdu ve velkolepém stylu – novou stejnojmennou knihou z edice Apetit. Kuchařka Jahody je naší ódou na toto sladké červené ovoce. Najdete v ní celou řadu tipů, rad a nápadů, jak jahody zpracovávat, uchovávat a uplatnit v kuchyni. A samozřejmě i více než 100 receptů pro všechny příležitosti. Jednoduše jsme se do ní pokusili vměstnat opravdu vše pro to, abyste mohli sezonu dokonale vychutnat.

Související články

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín