0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Který recept zvítězil v anketě o nejoblíbenější jahodový dezert? A kdo si odnese kuchařku?

Výsledky ankety Jahody
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná vůně a sladká chuť jednoho z nejoblíbenějších druhů ovoce na světě. Rozhodli jsme se zjistit, který jahodový dezert je ten nej podle vás, našich čtenářů. Kdo v tomto jahodovém klání uspěl?

Jahodové dezerty jsou bezesporu skvělé, ovšem který se těší největší oblibě u vás? Nechali jsme o tom hlasovat vás, naše čtenáře, a dali vám tak možnost zvolit absolutního jahodového favorita! 5 z vás jsme se za hlasování rozhodli odměnit novinkou kuchařkou Jahody z edice Apetit. 

Koho jsme vylosovali?

Všem moc děkujeme za účast v anketě. Ze všech hlasujících, kteří vyplnili přihlášku, jsme vylosovali těchto 5 výherkyň, které se mohou těšit na naši kuchařku Jahody. 

  • Marta Kendrová
  • Hana Musilová
  • Vlasta Novická
  • Markéta Kaupe
  • Aneta Krejsová

Jak dopadlo hlasování?

  1. Na nejvyšší stupínek vystoupal nepečený jahodový dort – kdo z nás by totiž nemiloval osvěžující zákusek z jahod, smetany a piškotů? Máme dojem, že nostalgie v tomto vítězství hrála velkou roli...
  2. Pomyslnou stříbrnou medaili si odnesla jahodová pavlova. Kombinace sladké pusinky, nadýchané šlehačky a šťavnatých jahod totiž nikoho nenechá chladným.
  3. Jahodové knedlíky byly jasným redakčním favoritem. Každoročně se jich totiž nemůžeme nabažit. Tvarohové, odpalované, kynuté – všechny najdete i v nové kuchařce. Jsme proto moc rádi, že si odnáší krásné třetí místo.
  4. Na čtvrtou příčku se vyhoupl jahodový pohár a na pátou pak jahodový cheesecake.

Kuchařka Jahody 

Letos oslavíme jahody opravdu ve velkolepém stylu – novou stejnojmennou knihou z edice Apetit. Kuchařka Jahody je naší ódou na toto sladké červené ovoce. Najdete v ní celou řadu tipů, rad a nápadů, jak jahody zpracovávat, uchovávat a uplatnit v kuchyni. A samozřejmě i více než 100 receptů pro všechny příležitosti. Jednoduše jsme se do ní pokusili vměstnat opravdu vše pro to, abyste mohli sezonu dokonale vychutnat.

Související články

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...
Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč