0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “jahody” (784)

Recepty (296)

Produkty (2)

Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vyšla v květnu 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nech...
319,00 Kč

Zavařování

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence �...
319,00 Kč

Články (384)

Jak na nejlepší jahodový koktejl?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší jahodový koktejl?

Červené plody s omamnou vůní patří mezi mezi ovocné favority mnoha lidí po celém světě. Jahodové náplně, džemy, zmrzliny a příchutě vedou žebříčky popularity. Jahodový kotejl je jednou ze skvělých možností, jak si jahody vychutnat. Určitě...
Jak správně skladovat jahody?
  • Tipy a triky

Jak správně skladovat jahody?

Uchovat jahody, aby byly pořád lahodné, může být oříšek. Nejlepší jsou čerstvé, což není dlouhodobě udržitelný stav. Co když je chceme čerstvé i později? Prozradíme vám, jak na to. ...
11 zajímavostí o jahodách, které vás překvapí
  • Zajímavosti

11 zajímavostí o jahodách, které vás překvapí

Jahody patří mezi nejoblíbenější letní ovoce, které si spousta lidí pěstuje na zahrádkách, sbírá na polích v samosběrech nebo zkrátka jenom miluje. Podívejte se na 12 zajímavostí o jahodách, které jste možná netušili! ...
Jahodové koktejly s kapkou něčeho ostřejšího
  • Tipy a triky

Jahodové koktejly s kapkou něčeho ostřejšího

Máte rádi jahody? V parném létě si občas dopřejete osvěžující koktejl? Právě pro vás jsme je propojili a přinášíme tipy na jahodové koktejly, jejichž chuť si prostě zamilujete. Ale pozor, jeden nikdy nestačí. ...
Jak na nejlepší jahodový džem
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší jahodový džem

Sezóna jahod bývá pro mnohé neodmyslitelně spojena s přípravou sladkého džemu. Jak ale takový džem připravit, aby měl správnou konzistenci, byl tak sladký akorát a dlouho vydržel? Připravili jsme pro vás několik tipů, jak uvařit nejlepší...
Lehkost mrazem sušených jahod
  • Tipy a triky

Lehkost mrazem sušených jahod

Lyofilizované ovoce je v kurzu. Je lehounké křehké a křupavé, přitom voní a zachovává si tvar i chuť původní plodiny. Co stojí za zvláštní texturou vysušeného ovoce? Jak sedne sušení mrazem jahodám? ...
Jahodové osvěžení: Zmrzlina, sorbet nebo semifreddo?
  • Tipy a triky

Jahodové osvěžení: Zmrzlina, sorbet nebo semifreddo?

Teploty pomalu ale jistě šplhají nahoru, a tak je ten nejvyšší čas připravit si na teplé dny nějaké jahodové osvěžení. Přinášíme vám inspiraci na domácí jahodovou zmrzlinu, jahodový sorbet nebo mražený jahodový dezert semifreddo.  ...
Jahodové knedlíky 3x jinak
  • Tipy a triky

Jahodové knedlíky 3x jinak

Jemný vláčný knedlík skrývající jeden z nejsladších a nejchutnějších druhů ovoce jednoznačně symbolizuje brzký příchod léta. Na chuť mu přijde každý, kdo rád zavzpomíná na sladké obědy u babičky nebo kdo se chystá využít jahodové sezóny....
Proč jsou české jahody dražší?
  • ARCHIV / nepridavat nove

Proč jsou české jahody dražší?

Loňská sezona jahodám příliš nepřála. Pozdní mrazíky poškodily část úrody. A pěstitelé, kteří na ně byli připraveni a stihli sazenice včas zakrýt netkanou textilií, museli zvýšené náklady, které pro ně tato ochrana představuje, promítnout...
Jahody a rajčata z českých obchodů nepřekročily limit na pesticidy
  • ARCHIV / nepridavat nove

Jahody a rajčata z českých obchodů nepřekročily limit na pesticidy

„Příznivá je skutečnost, že naměřené koncentrace nepřesáhly maximální limity reziduí,“ uvedl MUDr. Miroslav Šuta, odborný konzultant v oblasti ekologických a zdravotních rizik. „Bohužel dva z prokázaných pesticidů byly pro svou nebezpečnost...
Čas jahod je tu. Máme 10 důvodů, proč je mlsat.
  • ARCHIV / nepridavat nove

Čas jahod je tu. Máme 10 důvodů, proč je mlsat.

1. Jahody jsou bohatým zdrojem vitaminu C srovnatelným dokonce s citrusy. Najdete v nich také vitaminy A, E a B a důležité minerální látky jako vápník, zinek, draslík či hořčík. 2. Jahody posilují imunitní systém, a tím zabraňují...
Jak zamrazit jahody
  • ARCHIV / nepridavat nove

Jak zamrazit jahody

Kupujte je tedy těsně před tím, než je chcete zpracovávat. Zamrazené jahody se vám budou hodit do bublanin i do knedlíků. Použijte celé plody – při rozmrazování z nich nevyteče tolik šťávy. ...
Neodolatelné jahodové dezerty
  • Tipy a triky

Neodolatelné jahodové dezerty

Až se nabažíte jahod se smetanou, vyzkoušejte některý z receptů na klasické jahodové dezerty. Ochutnáte knedlíky, bublaninu, nebo vrstvený pohár?...
Dejte jahody k ledu!
  • Tipy a triky

Dejte jahody k ledu!

Dáváte si nejčastěji jahody jen tak čerstvě utržené nebo ve sladkých koláčích? A co je zkusit pro změnu pořádně vychladit?...
Jahody, smetana & želé
  • ARCHIV / nepridavat nove

Jahody, smetana & želé

1 Buchta z plechu [[nid:26490]] 2 Dezert z pohádky [[nid:26492]] 3 Lehce opojný [[nid:26491]] 4 Z cukrárny [[nid:26493]] 5 Na zahradní slavnost [[nid:26494]] ...
Co s úrodou jahod
  • ARCHIV / nepridavat nove

Co s úrodou jahod

1. Mražené jahody Užijete je do knedlíků, sorbetů, koláčů, omáček i koktejlů. Jak jahody mrazit:     Nasucho – pevné zralé jahody omyjte, osušte a odstopkujte. Rozložte je v jedné vrstvě na tác, zakryjte...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč