Ochutnejte jídla z Indonésie, Vietnamu a Thajska. Máme pro vás tři autentické recepty a k nim tipy, jak pár surovin proměnit v neuvěřitelnou lahůdku.
1. INDONÉSIE
Pro Indonésii je typická spousta koření a čerstvé bylinky jako koriandr, chilli, zázvor... A rýže – k obědu, večeři i snídani.
2. VIETNAM
Pokud chcete vařit opravdu autenticky, pořiďte si vietnamskou rybí omáčku. V každém jídle také musí být zelenina a bylinky. Vše upravujte jen krátce, al dente, bez umělých přísad, aby chutě zůstaly přirozené.
3. THAJSKO
V thajském jídle nesmějí chybět chilli papričky a ostré kořenící pasty. Základem stravy je rýže, vepřové libové maso, ryby, krevety, drůbež a rozmanité druhy čerstvé zeleniny a hodně čerstvých bylinek a koření.