Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když vaří Asijci...

Když vaří Asijci...
sdílet:

Ochutnejte jídla z Indonésie, Vietnamu a Thajska. Máme pro vás tři autentické recepty a k nim tipy, jak pár surovin proměnit v neuvěřitelnou lahůdku.

 

1. INDONÉSIE

Pro Indonésii je typická spousta koření a čerstvé bylinky jako koriandr, chilli, zázvor... A rýže – k obědu, večeři i snídani.

2. VIETNAM

Pokud chcete vařit opravdu autenticky, pořiďte si vietnamskou rybí omáčku. V každém jídle také musí být zelenina a bylinky. Vše upravujte jen krátce, al dente, bez umělých přísad, aby chutě zůstaly přirozené.

3. THAJSKO

V thajském jídle nesmějí chybět chilli papričky a ostré kořenící pasty. Základem stravy je rýže, vepřové libové maso, ryby, krevety, drůbež a rozmanité druhy čerstvé zeleniny a hodně čerstvých bylinek a koření. 

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...