0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když vaří Asijci...

Když vaří Asijci...
sdílet:

Ochutnejte jídla z Indonésie, Vietnamu a Thajska. Máme pro vás tři autentické recepty a k nim tipy, jak pár surovin proměnit v neuvěřitelnou lahůdku.

 

1. INDONÉSIE

Pro Indonésii je typická spousta koření a čerstvé bylinky jako koriandr, chilli, zázvor... A rýže – k obědu, večeři i snídani.

2. VIETNAM

Pokud chcete vařit opravdu autenticky, pořiďte si vietnamskou rybí omáčku. V každém jídle také musí být zelenina a bylinky. Vše upravujte jen krátce, al dente, bez umělých přísad, aby chutě zůstaly přirozené.

3. THAJSKO

V thajském jídle nesmějí chybět chilli papričky a ostré kořenící pasty. Základem stravy je rýže, vepřové libové maso, ryby, krevety, drůbež a rozmanité druhy čerstvé zeleniny a hodně čerstvých bylinek a koření. 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit