Díky přípravě v troubě se v guláši výjimečně zkoncentrují chutě. Navíc guláš z trouby je bez míchání a ani ho nemusíte tak často kontrolovat. Jeho příprava je skutečně velmi jednoduchá a výsledek dokonalý. Na party jeho množství zdvojnásobte.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 764.5 kcal
- Bílkoviny 50.67 g
- Sacharidy 73.33 g
- Tuky 26.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/7
Velká oslava 100. vydání ApetituBleskové letní dezertyTen nejlepší hamburgerDomácí grilovaný losos