Arancine v Palermu jsou kulaté, kdežto na východní Sicílii mají protáhlý tvar a říká se jim arancini. V obou variantách je to skvělé jídlo do ruky!
Suroviny
na 10 arancin
Suroviny
na 10 arancin
Na ragú
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4212 kcal
- Bílkoviny 200 g
- Sacharidy 499 g
- Tuky 131 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/3
Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty