Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (14x)
4. 8. 2014
Rýžové arancine s ragú
Apetit
Rýžové arancine s ragú
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (14x)

Arancine v Palermu jsou kulaté, kdežto na východní Sicílii mají protáhlý tvar a říká se jim arancini. V obou variantách je to skvělé jídlo do ruky!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 10 arancin

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 10 arancin

Na ragú

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4212 kcal
  • Bílkoviny 200 g
  • Sacharidy 499 g
  • Tuky 131 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty