Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
12. 3. 2015
Fenyklovorajčatový salát s grilovanou rybou


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Jak říká Jamie Oliver, na tomhle receptu je úžasný kontrast čerstvé chuti salátu a horké grilované ryby. Výborně spolu ladí, je to osvěžující a skvěle to vypadá. Vyberte jakoukoli rybu, která je vhodná na grilování – v obchodě vám poradí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1148 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 87 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty