Bavorské vdolečky vás okouzlí dokonalou chutí. Je to pohlazení jako z pohádky. Básnička o koblížkovi sice říká cosi o smažení na másle a chlazení na okně – vy ale jistě víte, že se už dávno smaží na oleji nebo sádle a že není nad to, zakousnout se do ještě teplé koblihy nebo vdolečku.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na ozdobení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 842 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 108.5 g
- Tuky 30 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/5
Květen 2007