Milujete perník s citronovou polevou? Pak si vás určitě získá i koláč inspirovaný rodinným receptem naší produkční Míši. Bleskový kakaový koláč je velmi rychlý a jednoduchý, navíc je hrníčkový! Takže vhodný i pro naprosté začátečníky, kteří si ještě nestihli koupit váhu nebo neradi poctivě váží suroviny.
Suroviny
Na 1 koláč 25 x 25 cm
Suroviny
Na 1 koláč 25 x 25 cm
NA POLEVU
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4944 kcal
- Bílkoviny 86 g
- Sacharidy 544 g
- Tuky 262 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.