Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (552x)
15. 5. 2019
Tříbarevný koláč s tvarohem a meruňkami
Apetit
Tříbarevný koláč s tvarohem a meruňkami
Apetit


Snadné
< 90 min
4,1 (552x)

Na plechu vypadá docela nenápadně, ale jakmile tříbarevný koláč s tvarohem a meruňkami nakrájíte na řezy a vyskládáte na talíř, strhne se o něj pořádná bitva! Dobrý je i bez ovoce, díky němu je však nejen barevnější, ale hlavně mnohem šťavnatější a svěžejší. Navíc recept na tříbarevný koláč na plech je upravený tak, abyste ho zvládli upéct i bez váhy.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč 30 x 40 cm

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč 30 x 40 cm

Na kakaové těsto

NA TVAROHOVOU NÁPLŇ S MERUŇKAMI

Na piškotové těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7157 kcal
  • Bílkoviny 256 g
  • Sacharidy 817 g
  • Tuky 305 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(552 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/5

Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bryndáček

Tak trochu jiné grilování: Jak připravit bryndáček nebo veverku, proč dát šanci syrečkům a jak chutná snídaně na grilu?

Grilovací sezona je v plném proudu a před vámi už se schovává i jogurt, protože tuší, že by mohl za chvíli přijít jeho čas a bude nekompromisně hozen na gril? Chápeme, taky máme pocit, že grilování je téměř univerzální metoda přípravy a neexistuje surovina či příležitost, kdy by se nehodilo. Ale než se pustíte do rýže a okurek, máme pro vás jiné neobvyklé kousky. Zkuste netradiční steakové partie, syrečky nebo ugrilujte sladkou snídani.