Na plechu vypadá docela nenápadně, ale jakmile tříbarevný koláč s tvarohem a meruňkami nakrájíte na řezy a vyskládáte na talíř, strhne se o něj pořádná bitva! Dobrý je i bez ovoce, díky němu je však nejen barevnější, ale hlavně mnohem šťavnatější a svěžejší. Navíc recept na tříbarevný koláč na plech je upravený tak, abyste ho zvládli upéct i bez váhy.
Videorecept
Suroviny
Na 1 koláč 30 x 40 cm
Suroviny
Na 1 koláč 30 x 40 cm
Na kakaové těsto
NA TVAROHOVOU NÁPLŇ S MERUŇKAMI
Na piškotové těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7157 kcal
- Bílkoviny 256 g
- Sacharidy 817 g
- Tuky 305 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.