Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (15x)
12. 8. 2014
Bramborový krém s vůní lanýžů


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (15x)

Nemáte lanýžový kaviár? Nevadí, polévku můžete ochutit i lanýžovou pastou nebo olejem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 435.25 kcal
  • Bílkoviny 6.5 g
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty

Související články

Bílý lanýž

Lanýže budeme brzy pěstovat na zahradě. České farmy slibují houby do tří let

Říká se, že kdo v životě neochutnal pokrm obohacený o lanýže, jako by nežil. Pravdou ale je, že pochoutky z lanýžů jako lanýžové máslo či lanýžový olej si nemůže dovolit každý, jsou totiž velmi drahé. Navíc pro svou intenzivní chuť nemusí zachutnat každému. Ale co kdyby se u nás dal třeba letní lanýž pěstovat?