V prvních chladných dnech vám květákový krém přijde vhod. Na rozdíl od klasické květákové polévky tato je krémová, zjemněná šlehačkou a před servírováním ji doplňte o křupavé růžičky květáku. Brambory polévku příjemně zahustí, přitom na chuti je vůbec nepoznáte.
Videorecept
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 684 kcal
- Bílkoviny 24.5 g
- Sacharidy 77.75 g
- Tuky 26.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/9
Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky