Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Bylinkové brambory

Bylinkové brambory

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1825 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 190 g
Tuky 104 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Luxusní trojctihodnou roládu skvěle doplní brambory plné bylinek, které jsou příjemně nasládlé a štiplavé.

Suroviny

brambory 1 kg
malých s pěknou slupkou, vydrhnutých
sůl
máslo 125 g
pažitka hrst
velká
bylinky hrst
petrželka, máta, bazalka, kopřivy, špenát

1 Brambory uvařte v osolené vodě doměkka (trvá to 20-30 minut, podle velikosti), nakrájejte na poloviny nebo čtvrtky a promíchejte s máslem a najemno nasekanými bylinkami.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit